Benefiet4Mirjam

De stichting was er niet gekomen zonder de inspiratie van Mirjam Hamberg. Zij heeft zich jarenlang als persoon, als gemeenteraadslid en ook als wethouder van Alkmaar ingezet voor anderen. Voor kinderen met HIV bijvoorbeeld, waar ze zelf een fonds voor oprichtte. En ook haar onvermoeibare inzet voor innovatieve manieren van denken en werken zijn voor ons de inspiratie.

Nu zijn Mirjam en haar gezin zelf geconfronteerd met zo’n situatie. Mirjam heeft borstkanker en haar overlevingskans kan afhangen van een immuunbehandeling die wij in ons land nog niet kennen. Haar kinderen zijn een crowdfundingactie gestart, om een alternatieve behandeling mogelijk te maken. 

 

Zondag 15 april van 13:00 tot 18:00 uur wordt er een benefietmiddag georganiseerd om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen om de actie Hope4Mirjam te ondersteunen. Het doel is om het streefbedrag van €45.000,- bij elkaar te krijgen. Dit bedrag is nodig om Mirjam een immuunbehandeling in Mexico te laten ondergaan, zodat zij nog jaren lang van haar gezin kan genieten. 

De Stichting Alkmaarders helpen Alkmaarders wil de kinderen van Mirjam helpen met fondsenwerving door een benefietmiddag te organiseren op zondag 15 april in het Alkmaarse Vrij Zijn Theater. We zijn een leuk programma aan het samenstellen met veel amusement en een veiling. Zo zijn we al verzekerd van een optreden van Kim de Boer en ontmoeten we veel enthousiasme als het gaat om het inbrengen van kavels voor de veiling. Ook zal violiste Naomi Diambudiaku, dochter van Mirjam Hamberg, spelen samen met leden van Orchestre Partout. Soepp serveert vanzelfsprekend soep en bij Soepp Bindt zijn allerlei lekkere hapjes te koop

Help Mirjam en kom naar de benefietmiddag! De kaarten zijn €12,50 per stuk. Bestel ze hier.

Zondag 15 april 13:00-18:00 uur

AF Vrij Zijn Theater in Alkmaar

Madame Curiestraat 2A, 1821 BM Alkmaar

www.af-vrijzijn.eu

Organisatie benefietmiddag:

Veiling: Ron Haker

Programmering: Klaas Middelbeek

Kavels

Veilingmeesters Ron Haker en Anjo van de Ven maken er een feestje van. De kavels zijn door ondernemers en betrokken Alkmaarders gratis ter beschikking gesteld. De veiling begint om 16.00 uur. Wees er op tijd bij!

1. Cocktailworkshop voor 8 personen, beschikbaar gesteld door 1480Foodbar.
2. Pentekening van bijvoorbeeld uw woning gemaakt door Jan Roobeek (eigenaar A.J. Coppens & Zn.).
3. Schilderij Gezicht op de Bierkade (acryl op linnen, afmetingen 60x50 cm), van Ton van den Heuvel.
4. Schilderij Gezicht op de duinlandjes bij het Nachtegalenpad/Egmond aan den Hoef (acryl op masonite, afmetingen: 70x50 cm), van Ton van den Heuvel. 
5. Vreemde Vogels (glazen lichtobject) van Erna Wiggermans.
6. 2x Acteerworkshop voor 1 persoon (3 uur), beschikbaar gesteld door Vrij Zijn Theater, Anderson Farah.
7. Workshop Pencak silat (1,5 uur) Indonesische krijgskunst (voor maximaal 20 personen), beschikbaar gesteld door Marc in den Bosch.
8. Workshop Genezen met je handen (2 dagen), beschikbaar gesteld door Quantum Touch.
9. Biljartclinic van 10 lessen, beschikbaar gesteld door Mike Hofland biljartzaal Geestersingel.
10. Mountainbikeclinic voor 5 personen, inclusief leenfiets, helm en gezellige lunch, beschikbaar gesteld door Theo Schilder Alkmaar. 
11. SUPERIOR MTB 29-er mountainbike beschikbaar gesteld door Louis Verwimp, Valkenswaard.

12. Elektrische fiets PUUR NL HFP Gazelle beschikbaar gesteld door Koninklijke Gazelle Dieren – Ron Haker. Met 1 jaar fietsverzekering ENRA.
13. Luxe tuingereedschapset beschikbaar gesteld door de Firma Postma & Postma. 
14. CD (limited edition) gesigneerd door Marco Borsato, beschikbaar gesteld door Marco Borsato.
15. 2 VIP-plaatsen voor de premiere voorstelling Levenskunst (8 juni), beschikbaar gesteld door Vrij Zijn Theater, Anderson Farah.
16. Corneille (Litho), beschikbaar gesteld door Anjo van de Ven.
17. Een weekend (vrijdag t/m zondag) in luxe B&B op de Prinsengracht in Amsterdam, beschikbaar gesteld door Gert van Kleef.
18. Moordavond voor 10 personen, beschikbaar gesteld door Paul Zonneveld van Holland Promotions: de originele Moordcruise. 
19. Een dag Harley Davidson rijden, beschikbaar gesteld door West Coast Motors Alkmaar.
20. Een avondjurk van Mark Lesley, beschikbaar gesteld door Thandora Bruidsmode.  
21. State of Art set, bestaande uit pullover, shirts en polo naar keuze, beschikbaar gesteld door Spaander Trends.
22. Ring met diamant (briljant geslepen), model Andrea, beschikbaar gesteld door Piet Peperkamp, goud- en zilversmid.
23. 2x een gesigneerd spelersshirt, beschikbaar gesteld door AZ.
24. AZ 6x vipstoel bij een wedstrijd naar keuze (buiten Feyenoord, Ajax en PSV), beschikbaar gesteld door AZ.

 
1435
10687397_1011498875532349_175540971885490903_o
1709019_State_2_2058_EXT
20657_puurnlc7plushfpt7siennamatt_263-1_fpsvn
20229208_1515992211778840_4222972474214786707_n
acteerworkshop-kinderen-nieuw-2017
IMG_5047
IMG_5046
20180321_160147
20180327_140538
IMG_5050
20180405_232713
image
IMG_5048
IMG_5094
janroobeek
acteerworkshop-volwassenen-nieuw-2017b
kavel
IMG_5095
Screenshot_20180328-070120
voorbeeld avondjurk mark lesley
IMG_5055
IMG_5077
IMG_5070
roadglidespecial

Artiesteninformatie

Kim de Boer
Zij is zeer getalenteerd, speelt al vanaf jonge leeftijd piano, is een muzikale duizendpoot, dirigeert, arrangeert, zingt, speelt en geeft zangworkshops. Ze won BNN's radiotalentenjacht For Live en haalde de finale van The Voice of Holland… Kim de Boer komt spelen! 

 

Luuk Ransijn

Luuk is een jonge muzikant/acteur die in 2014 uitgeroepen werd tot Alkmaars Talent. Hij zingt covers uit het kleinkunst-repertoire (Maarten van Roozendaal, Theo Nijland) en eigen repertoire en begeleidt zichzelf op toetsen. Zingen en pianospelen doet hij al lang, evenals spelen in verschillende theaterproducties. Hij is druk met schrijven en het maken van eigen repertoire en voorstellingen. Sinds twee jaar volgt hij een theateropleiding.

Kismet Bellydance & Mena Leila 

Kismet bestaat uit een groep prachtige danseressen o.l.v. Mena Leila. De OriëntaalsBuikdans wordt op een sierlijke en charmante manier gepresenteerd met een repertoire van Turkse en Arabische dansen en kostuums. Kismet danst op festivals, vrouwenfeesten en in (theater)voorstellingen.

MOVES! Alkmaar  

MOVES staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier. MOVES! is gespecialiseerd in verschillende Urban dansstijlen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich gevarieerd te ontwikkelen.
Van jong tot oud, iedereen krijgt de mogelijkheid om te dansen. Ook qua niveau is er voor iedereen het juiste aanbod! Dansschool MOVES! is gevestigd in Alkmaar.

 

Leden van Orchestre Partout o.l.v. Lex Pantelic
Orchestre Partout is een band die bestaat uit (voormalig) vluchtelingen. De thuisbasis van deze band is het AZC in Alkmaar. De bandleden spelen de muziek die ze zelf aandragen, gezongen in hun moerstaal. Ze zingen in Farsi, Dari, Uyghur, Arabisch en vele andere talen. Zowel de bezetting als het repertoire is continu in beweging, waardoor het ensemble in zekere zin altijd een actuele afspiegeling is van wat er gaande is in de wereld. 

D.N.A. | DANCE NATION Alkmaar

Dance Nation Alkmaar is een dansgroep uit Heerhugowaard maar ‘geboren’ in Alkmaar. Een open dansgroep voor jongeren die willen/kunnen dansen en hun dromen willen realiseren door samen te werken! De naam D.N.A staat voor "unieke freestyle dansers met een eigen verhaal... maar met dezelfde passie." Dat is wat verbindt en een familiegevoel geeft en de kracht waar D.N.A. voor staat. De dans style is een combinatie van locking & contemporary lyrical met daarnaast verschillende freestyles. 

Bertje Doperwtje 

Bertje Doperwtje is in veel belangrijke dingen de eerste. Onder andere de eerste doorheenzingzang en de eerste straatfilosoof. En soms leidt dat tot interactieve overpeinzingen. Het liefst zo kort mogelijk door de bocht...

Vrij Zijn Theater | diverse theater, zang & dans acts:

Het Vrij Zijn Theaterkoor 

Het koor van Vrij Zijn gaat een impressie geven van hun erg uiteenlopende repertoire. "Van de Alkmaarse Prins, vrienden en liefde tot een Kerstverhaal, Hans en Grietje en een magisch bos!”. Laat u meevoeren in hun fantasie... 

 

De Vrij Zijn teenclub

De teenclub van Vrij Zijn brengt een door hen zelf bedachte magische sketch. Deze 6 kanjers hebben een stuk geschreven over tovenaren in opleiding, waarvan er 1 verdwijnt. Op hun zoektocht naar hun vriend komen ze allerlei onverwachte uitdagingen tegen.

 

De Vrij Zijn volwassenen

Levensecht en toegankelijk spelen, dat is ons doel! 4 acteurs van ons vaste ensemble brengen een inspirerende collage van 4 monologen die door Anderson Farah geschreven zijn. Verhalen waar vele mensen zich in kunnen spiegelen en zich soms vast in zullen herkennen. 

 

De dansers van Vrij Zijn

De Vrij Zijn dansers willen door beweging een verhaal vertellen. Het dansteam brengt een paar choreografieën die hun bij zijn gebleven. Vier onvergetelijke momenten uit de afgelopen voorstellingen: Awapuã uit Revolutie, Maiga en Maskers uit K.O.P. en Aphrodite  uit Droomvanger. 

Koor Chantastic
Koor Chantastic is een projectkoor onder leiding van dirigent Arjen Busscher. Binnen 20 weken wordt er gewerkt aan liedjes van een bepaald thema. De koren uit Alkmaar en Den Helder treden voor de gelegenheid gezamenlijk op. Dit maal worden er liedjes gezongen uit het vorige project over ABBA.

Naomi Diambudiaku

Naomi, de dochter van Mirjam, zal tijdens het benefiet samen met leden van het Orchestre Partout prachtig vioolspelen. 

Surinaamse band Free Spirit

En optreden van de viermansformatie Free Spirit met Francois, Bob, Ramon en Orville. Zij spelen soul, funk, reggea en pop met zang in het Nederlands en Surinaams.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Doneer!

Wil jij Mirjam helpen? Dat kan natuurlijk. Je bijdrage is meer dan welkom! 

 

Doneren kan via rekeningnummer NL64ABNA0813299012 t.a.v. Stichting Alkmaarders helpen Alkmaarders. 

KvK-nummer: 70850895

Contact

Voorzitter Annemiek Klever: 06 12059229

Alkmaarders helpen Alkmaarders